Amerikanci unapređuju novi FIAT 500L

Tjunerska kuća Mopar, koja je deo kompanije Chrysler, predstavila je kolekciju od 92 dodatka za poboljšanje raznovrsnosti FIAT-a 500L i optimizovanje njegovih funkcionalnih i teretnih mogućnosti.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 26.05.2017.

13:54

Amerikanci unapređuju novi FIAT 500L

Nakon promcije redizajniranog FIAT-a 500L, koji je od sada dostupan u verzijama Urban (standardna varijanta), Cross (bivši Trekking) i kao produženi Wagon (prethodno Livnig), oglasio se i Mopar sa svojom ponudom unapređenja ovih vozila.

Na raspolaganju su rešenja za uređivanje prtljažnog prostora, poput štitnika, mreža i organizatora tereta, te za povećanje transportnih mogućnosti.
Mopar je kreirao i nosače za bicikle, daske za surfovanje, skije i kutije, koji se lako mogu postaviti na krovne nosače, kada god je potrebno da se ponese više nego što može da se smesti u prtljažnik automobila.

Tu su još i praktične i odgovarajuće vešalice za kačenje garderobe, štitnici zadnjeg dela sedišta, dodaci za prednje sedišta sa velikim brojem džepova i držač za tablet uređaje...
Mopar nudi i filter za putničku kabinu sa anti-alergijskim funkcijama. Koristeći svojstva polifenola, novi filter može da smanji prisustvo alegrena u unutrašnjosti vozila.

U posebne dodatke spadaju i praktičan, uklonjiv i periv zaštitni umetak za prtljažnik (namenjen za pevoz kućnih ljubimaca), štitnik prtljaga u delu prema zadnjem braniku, kruti razdelnik prtljažnog prostora, zadnji štitnici za sunce i praktično kućište za zadnja sedišta.

Osim toga, ponuda obuhvata i specijalno dizajnirane 17 inčne alu felne.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: