U Bajernu najtraženiji RS6, u Realu Q7, a u Barseloni?

Posle fudbalera minhenskog i madridskog kluba, i prvotimci Barselone izabrali su službene automobile koje im u narednih 12 meseci ustupa njihov sponzor Audi.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.12.2017.

16:18

U Bajernu najtraženiji RS6, u Realu Q7, a u Barseloni?
Ðordi Alba pored svog Audija Q7

Igrači katalonskog kluba imaju slične afinitete u pogledu automobila kao njihovi veliki rivali iz Madrida. Poput fudbalera Reala, i prvotimci FK Barselone u najvećem broju (njih 11 od 25) odabrali su SUV Audi Q7 kao automobil kojim će se služiti prilikom dolaska na treninge i utakmice na domaćem terenu.

Par igrača odlučilo se za plug-in hibridnu varijantu Q7 e-tron quattro, dok je Andres Inijesta izabrao SQ7 TDI. Trojica fudbalera Barselone – Pike, Suares i Mesi, voziće u sledećih godinu dana sportski model RS6 Avant, koji je inače najpopularniji Audi među igračima Bajerna.

Pored ova dva modela, igrači katalonskog kluba voziće i nekoliko Audija RS3 Sportback, R8 V10 Plus Coupe i R8 V10 Spyder.
Mesi je odabrao superbrzi Audi RS6 Avant
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: