Kome je potrebno 65 Vipera?

Sakupljanje određenjih predmeta želja često zna da preraste u zavisnost. Razlike u ponašanju "običnih" opsesivnih sakupljača i onih koji imaju dosta novca praktično nema. Osim što ovi drugi sebi mogu da priušte kolekciju veoma skupih predmeta.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.09.2013.

12:49

Default images

Bogati supružnici iz Teksasa, D'Ann i Wayne Rauh, otkrili su 2006. godine posebnu ljubav prema jednom jedinom modelu - Viperu.

Od tada pa do danas, u njihovoj garaži smestilo se 65 primeraka ovih automobila:



Inače, njihova kolekcija broji preko 100 vozila ali, pogađate, najvredniji su primerci Vipera koji čine dve trećine svih sakupljenih automobila.

U garaži se nalaze gotove sve verzije ovog modela, među kojima i SRT10 ACR-X iz 2010. koji nije registrovan za vožnju po javnim putevima, pa ga njegovi vlasnici voze po svom prostranom posedu u Teksasu.

Pogledajte kako izgleda kada se Viper prepravi u limuzinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: