Zavirite u Aston Martin DB10 iz filma Spectre

Dok ljubitelji sedme umetnosti vode polemiku o tome koji je glumac najbolji Džejms Bond u istoriji ovog serijala, fanovi sportskih modela više su zainteresovani za automobile koje britanski tajni agent vozi na filmskom platnu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.10.2015.

10:20

Default images
YouTube Screenshot

Za potrebe snimanja najnovijeg filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu, Aston Martin je izradio deset primeraka modela DB10.

Zasnovan na serijskom modelu V8 Vantage, Aston Martin DB10 konstruisan je isključivo zbog filma Spectre, a za pogon je upotrebljen 4.7 litarski V8 motor.
YouTube Screenshot
Iako produkcijska verzija nije u planu, DB10 predstavlja uvid u dizajn nekih budućih Aston Martin modela.

Što se tiče vozila koja su korišćena tokom snimanja filma, neka od njih će biti ponuđena na prodaju na aukciji u dobrotvorne svrhe, poput primerka sa brojem 10 na šasiji.

Zaljubljenik u super-sportske automobile, koji je na YouTube-u poznat pod imenom Shmee, objavio je na svom kanalu snimak upravo ovog vozila.
YouTube Screenshot
Osim spoljašnjosti, u prilici smo da detaljno vidimo kako izgleda enterijer Aston Martina DB10.

Za kraj, Shmee se provozao u jednom do modifikovanih automobila koje su tokom snimanja vozili kaskaderi. Za upravljačem se nalazio reli vozač Mark Higins, koji je učestvovao u akcionim scenama vožnje automobila u filmu Spectre:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: