BG na vodi: Niče hotel, neviđeno u BG FOTO

Kompanija Beograd na vodi saopštila je da će enterijer hotel Sent Ridžis, koji će se nalaziti u okviru Beograda na vodi, biti inspirisan domaćom umetnošću.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

15:27

BG na vodi: Niče hotel, neviđeno u BG FOTO
Foto: Beograd na vodi

Taj hotel nalaziće se u Kuli Beograd, čija će izgradnja biti završena 2020. godine. Kula će, kako se navodi, predstavljati spoj savremenog dizajna i elemenata domaće tradicije.

Po završetku izgradnje Kule Beograd, srpska prestonica će dobiti napokon i jedinstven vidikovac, sa koga će se pružati pogled na Savu, njene mostove, kao i na Kalemegdan, ušće Save u Dunav i impresivnu panoramu prestonice, piše u saopštenju.

Kako se dodaje, bogato kulturno nasleđe našeg naroda biće višestruko ukorenjeno u Kulu Beograd i oslikano na različitim nivoima.

U hotelu Sent Ridžis biće oslikan i mural.

Kamen temeljac za Kulu Beograd položen je pre nešto više od godinu.

Detaljnije o tom objektu možete čitati u posebnoj vesti.
Foto: Beograd na vodi
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: