Video nadzor na 160 lokacija u Zrenjaninu – evo kada se postavlja

Do kraja leta se očekuje da se postavi integrisani sistem bezbednosti na teritoriji Grada Zrenjanina, najavio je gradonačelnik Simo Salapura.

Izvor: B92

Utorak, 06.06.2023.

11:58

Video nadzor na 160 lokacija u Zrenjaninu – evo kada se postavlja
Ilustracija/Foto: ETAP/Shutterstock

"Nedavno smo formirali i Koordinaciono telo za borbu protiv nasilja u školama, a izdvojio bih i jedan kapitalan projekat, na kom takođe radimo uz stručne timove na obe strane. Radi se o postavljanju integrisanog sistema bezbednosti na teritoriji Grada Zrenjanina, sa 160 lokacija na kojima će biti postavljen video-nadzor. Očekujemo da ovaj sistem bude u funkciji krajem leta, kada očekujem da bezbednosna situacija na teritoriji grada bude još povoljnija", objašnjava gradonačelnik Salapura.

Kako je gradonačelnik naveo, kao grad, kao lokalna samouprava, takođe je dat doprinos stvaranju ovakve bezbednosne atmosfere, kroz dugogodišnju saradnju i pomoć Policijskoj upravi u različitim segmentima, bilo da je u pitanju vatrogasno-spasilački bataljon, ili saobraćajna policija.

"U svakom slučaju, saradnja je bliska, jer je to neophodan preduslov za očuvanje bezbednog okruženja za naše sugrađane", rekao je gradonačelnik, pomenuvši još neke vidove saradnje čija je realizacija u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: