Pripremite zalihe – ovi delovi Beograda bez vode tokom celog dana

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je da će sutra pojedini delovi grada biti bez vode zbog radova.

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2023.

14:12

Pripremite zalihe – ovi delovi Beograda bez vode tokom celog dana
Ilustracija/Foto: nikkytok/Shutterstock

Planirani su radovi "EPS Distribucije", zbog čega će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom objekata beogradskog vodovodnog sistema, a od 9 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Beli potok, saopštava Beoinfo.

Predviđeni su i radovi na vodovodnoj mreži u opštini Novi Beograd, zbog čega će istog dana od 9 do 22 sata bez vode ostati potrošači u Bloku 63 jug.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne, a mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: