Poverenik Gradskog odbora SNS Niš donirao klima uređaj Školskoj upravi

Da je obrazovanje važan segment srpskog društva i jedan od glavnih prioriteta politike Srpske napredne stranke još jednom je na ličnom primeru potvrdio Zvezdan Milovanović, poverenik Gradskog odbora SNS Niš i šef odborničke grupe SNS „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ u Skupštini grada Niša, koji je Školskoj upravi Niš donirao klima uređaj, iz ličnih sredstva.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2021.

19:46

Poverenik Gradskog odbora SNS Niš donirao klima uređaj Školskoj upravi
Foto: TV Kopernikus

Darodavcu je na donaciji zahvalio načelnik Školske uprave Niš Dragan Gejo, naglasivši da će klima uređaj biti koristan za rad te školske uprave koja je, osim za škole u Nišavskom, nadležna za sve obrazovne ustanove i u Pirotskom i Topličkom upravnom okrugu, objavljeno je na Fejsbuk nalogu Kopernikus KCN televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: