Glumac Ivan Jevtović: Ovo sa koronom liči na neki SF ili horor VIDEO

Osim što je glumac i pedagog, piše i poeziju, dokazao se i kao muzičar, danas ima bend "Psihobilje", oprobao sei kao reditelj, razvija novo pozorište, pritom u sve što radi unosi ogromnu energiju, zato ga oni koji ga poznaju zovu manekenom dobrog raspoloženja. Znate ga i kao dr Petrovića iz serije "Urgentni centar".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 24.07.2020.

16:39

Glumac Ivan Jevtović: Ovo sa koronom liči na neki SF ili horor VIDEO
Foto: Printskrin/Prva TV

Od 15. marta je nastupila pauza kada je glumačka profesija u pitanju, a usledila i letnja pauza u pozorištu. Glumac Ivan Jevtović uprkos epidemiji koronavirusa veoma je angažovan, sprema nekoliko pozorišnih komada i radi kao profesor. On je u emisiji "150 minuta" dao savet gledaocima šta da rade u ovim teškim vremenima.

"Najpametnija stvar koju možemo da uradimo je da budemo disciplinovani, obazrivi i pažljivi jedni prema drugima i da se ne oglušimo na mere koje su opštepoznate na svetskom nivou".

Što se tiče njegovog rada na seriji "Urgentni centar", ponosan je na njen uspeh za koji kaže da je usledio i zbog delimičnog prilagođavanja iako se drže napisanog scenarija.

"Počeli smo prošlog jula da snimamo treću sezonu i zatekla nas je krajem snimanja ova nova situacija, može da se desi ubuduće nešto što bi moglo da bude inspirisano ovim događajima. Mada, ovo u ovom trenutku više liči na nešto što bi moglo da bude neki SF, horor ili triler jer je van svake pretpostavke".

Uspeh serije "Urgentni centar" je, kako kaže, umnogome i zahvaljujući pilot epizodi koju su snimali sa Stevanom Filipovićem.

"On je sa nama uradio pilot i tu utemeljio odnose u medicinskoj drami u ovim našim okolnostima. Ljudi koji su dolazili posle su preuzimali linije štafetno i davali svoj maksimum i bogatili seriju koliko su mogli".

Jevtović je stalni član ansambla Ateljea 212, a na čemu trenutno radi pogledajte u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: