"Sumnjivo lice" Ivana Bekjareva sada u Domu Sindikata

Premijerno izvedena predstava Sumnjivo lice u režiji Ivana Bekjareva 26. marta napunila je Sava Centar, a zbog velikog interesovanja ponovo će biti prikazana 14. aprila u 20 časova u Domu Sindikata.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 12.04.2016.

12:13

Foto: Jelena Ivanoviæ

Više od 2.500 ulaznica za predstavu su se rasprodale nekoliko dana uoči samog izvođenja, a premijeri su prisustvovale mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike, filma, pozorišta, estrade.

Posetioci svih generacija su se odlično zabavili i nasmejali tokom trajanja predstave i dokazali da je Nušićev humor za sva vremena, kao i da su njegova dela možda više nego ikad aktuelna danas.

Ivan Bekjarev koji je radio režiju ove predstave kaže da je Nušić bio pravi vizionar i genije. On bi se ozbiljno postideo savremenog društva, jer se ništa nije promenilo unazad više od veka.

Nušića današnje generacije odlično razumeju, a dokaz za to je i veliko interesovanje mlade publike za ovim Nušićevim delom. Zasluge za ovakvo interesovanje, pored toga što se radi o jednom od najpoznatijih pozorišnih komada, svakako odlaze i na račun odlične glumačke postave. Najveću pažnju publike u predstavi privuklo je novo lice gostujućeg glumca iz Makedonije, Roberta Kjoseva koji je na do sada neviđen način izveo glavnu ulogu Jerotija.

Ostale Nušićeve likove u ovoj komediji igraju: Marijana Mićić, Milica Milša, Milan Kalinić, Saša Joksimović, Ivan Bekjarev, Milan Caci Mihailović, Branislav Zeremski i Bojan Lazarov.

Svi oni koji nisu imali prilike da pogledaju ovu urnebesnu komediju tokom premijernog izvođenja, imaće prilike dođu na dozu pravog humora i smeha u Dom Sindikata, 14. aprila. Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Doma Sindikata svakim radnim danom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: