Kraljevačko pozorište u “Radoviću“

U četvrtak 31. maja Kraljevačko pozorište sa predstavom “Ružno pače” gostovaće u Malom pozorištu “Duško Radović“ u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 24.05.2012.

14:38

Default images

Dramatizacija klasične bajke “Ružno pače” Dejana Aleksića obiluje duhovitim dijalozima i neočekivanim obrtima, a zanimljivo je i to što je napisana u stihu, saopšteno je iz Malog pozorišta Duško Radović.

Rediteljka Aleksandra Kovačević je kombinujući elemente mjuzikla, teatra apsurda i klasične bajke napravila predstavu koju sa velikim zadovoljstvom gledaju i deca i odrasli.

Kostimi su delo Stevana Savkovića, muziku za predstavu je napisala Marjan Milanović, a scenografiju predstave je osmislio Vladan Slavković.

“Autori predstave, potrudili su se da ova uzbudljiva i začarana priča, zasnovana na večnoj temi nepravedno odbačenog pojedinca, postane bliska svim uzrastima u publici”, dodaje se u najavi.

Cena karte za predstavu “Ružno pače” Kraljevačkog pozorišta košta 500 dinara, dok je za organizovane posete obezbeđen popust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: