Top lista najtraženijih muzičara na Guglu za 2022. godinu; Više ih znaju po aferama nego po muzici

Godišnji izvještaj Googlea u pretraživanju, koja se objavljuje na kraju svake godine kako bi se pokazalo šta su ljudi najviše tražili u poslednjih 12 meseci, pokazalo je da su se korisnici najviše raspitivali o pevaču grupe Maroon 5 Adamu Levinu.

Izvor: Headliner
Podeli
Foto:EPA/LARRY W. SMITH
Foto:EPA/LARRY W. SMITH

S obzirom na to da Maroon 5 ove godine nisu objavili nikakav novi album ni singl, a njihov poslednji album ‘Jordi’ izašao je 2021. godine, nagađa se da je Levin na vrhu liste trendi muzičara zahvaljujući kontroverzi oko njegove navodne veze s Instagram modelom Samner Stroh.

Stroh je još u septembru na TikToku otkrila da je imala aferu s muškarcem koji je oženjen modelom Victoria’s Secreta. Levin je njenu izjavu prokomentarisao rečima da nije imao aferu, ali je prešao svojevrsnu granicu.

Na spisku 5 najpopularnijih muzičara na Googleu su se našli još i Meri Džej Bjadž, Lil Tjaj, Kendrik Lamar i Migos.

Dve najpretraživanije pesme na Googleu u 2022. bile su obe iz Disneyevog filma ‘Encanto’, a to su ‘We Don’t Talk About Bruno’ i ‘Surface Pressure’. Top 5 u ovoj kategoriji zaokružuju hitovi s TikToka Djuka Džonsa i Luisa Teruksa ‘Jiggle Jiggle’, duet Sema Smita i Kim Petras ‘Unholy’, i na kraju ‘As It Was’ Harija Stajlsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu