Ivan Tasovac oprobaće se kao DJ

Da li klasična muzika može biti deo klupske scene pokazaće Beogradska filharmonija u petak 28. decembra. u klubu Taman, od 22.30. U srcu Savamale, pod nazivom “Late Night Classic”, slušaće se klasična muzika, a prvi DJ će biti Ivan Tasovac. To će biti prvi filharmonijski afterparti i to nakon novogodišnjeg koncerta koji će se iste večeri održati na Kolarcu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 26.12.2018.

11:51

Ivan Tasovac oprobaće se kao DJ
Foto: Promo

U saradnji sa klubom Taman, koji se nalazi u centru najpoznatije beogradske noćne destinacije, Filharmonija će u okviru tematskih večeri "Late Night Classic" predstavljati svoje goste kao i filharmoničare u ulozi di džejeva.

Na pomenutoj lokaciji, publika će imati priliku da u prvih devedeset minuta programa uplovi u beogradski vikend uz zvuke klasične muzike, nakon čega će se atmosfera i muzika polako pretopiti u pravu klupsku varijantu.

Ovo je još jedan od načina na koji Beogradska filharmonija želi da klasičnu muziku iznese iz uobičajenih okvira i proširi je na jednu od sfera po kojima je Beograd među najpoznatijim gradovima u Evropi - klabing. Klasičnu muziku će približiti urbanoj klupskoj populaciji Beograda kao nešto uz šta se jednako može uživati uz energijom nabijene ritmove elektronske muzike, najavili su iz Filharmonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: