IRIE FM pred beogradski koncert objavljuju novi spot i album

Ekipa Irie FM pripremila je i ovaj put video-spot svetskog kvaliteta za singl "Što ti telo pulsira". Glavni akter spota , ali i režiser je frontmen Vukašin Marković, a za ambijent je poslužilo jedno od najlepših zdanja Beograda, Sava centar. Spot predstavlja mešavinu igrane forme i plesa po ivici realnosti. Glavni lik spota priseća se bivše ljubavi, sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije, i o njoj "priča" na vrlo živopisan način, kroz glumu i ples.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.11.2018.

12:00

IRIE FM pred beogradski koncert objavljuju novi spot i album
Foto: Nemanja Novakoviæ

Stari i novi prijatelji i saradnici okupili su se da novom singlu daju vizuelni identitet. Pored frontmena Vukašina, a u saradnji sa producentskom kućom "Kaktus medija", Lazar Bogdanović našao se na mestu direktora fotografije, dok su se Tamara Pjević i Jakša Filipovac pobrinuli za koreografiju.

Inače, bend Irie FM održaće 15. decembra beogradski koncert u Domu omladine, kako bi predstavili novi album "Putevi", koji je svakako obeležio prekretnicu u njihovom radu. Uz već poznate pesme "Kliziš", "Putevi" i "Ljubav što smo stvorili", na albumu će se naći još 5 novih numera.

U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. Irie FM ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku.

Specijalnu ponudu - CD + karte po povlašćenoj ceni - možete poručiti na Mascom.rs, a karte za koncert se mogu kupiti preko Eventima ili na biletarnici Doma omladine Beograda.

Predgrupe: Kezz i DRUM

Kezz - Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Nova i sve popularnija forma njenih nastupa su live setovi, u kojima svoju autorsku muziku miksuje sa elektronikom i raznim drugim žanrovima, a uz sve to peva i improvizuje uživo. Prvi studijski album "Kezz" objavila je prošle godine u izdanju Mascom Records.

Grupa DRAM postoji od maja 2017. i žanrovski pripada kombinaciji blue-eyed soula, popa i američkog roots rocka. DRAM u ovom trenutku na živim nastupima izvodi kombinaciju autorskog materijala i nestandardnih obrada stranih izvođača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: