Pogledajte do sada neviđen video-snimak nastupa Ejmi Vajnhaus

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus održala je privatni mini-koncert za svoje najbliže, koji do sada nismo imali priliku da vidimo.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Printscreen / Eagle Rock
Foto: Youtube Printscreen / Eagle Rock

"Back to black", novi dokumentarac koji otkriva detalje o nastajanju istoimenog albuma iz 2006. godine, objavljen je 2. novembra, a u njemu možemo da saznamo relativno nepoznate detalje o životu preminule zvezde Ejmi Vajnhaus.

Osim retkih intervjua, u filmu je prikazan i video-zapis nastao tokom nastupa Ejmi Vajnhaus u londonskom studiju Riversajd u februaru 2008. godine. Reč je o privatnom nastupu, što govori i naziv klipa - "Intimno veče u Londonu".

Naime, Ejmi je mini-koncert održala u studiju Riversajd u zapadnom Londonu 10. februara 2008, tokom večeri kada je osvojila pet Gremi nagrada: njen singl "Rehab" je izabran za spot godine, pesma godine ("Rehab"), najbolje žensko vokalno pop izvođenje ("Rehab"), ona za najboljeg novog izvođača i njen album za najbolji vokalni pop album ("Back to Black")

Poslušajte nikad objavljenu pesmu Ejmi Vajnhaus /VIDEO

Pogledajte nikad objavljene fotografije Ejmi Vajnhaus

Tada 24-godišnja Ejmi se tek bila prijavila u kliniku za rehabilitaciju kako bi se borila sa opakom zavisnošću od droge, zbog čega nije dobila vizu za Sjedinjene Američke Države, te nije mogla da dođe u Los Anđeles na dodelu Gremi nagrada.

Iako su američki zvaničnici naknadno povukli odluku, muzičarka nije imala vremena da se spremi za put.

Umesto toga, ona je izašla na scenu i održala koncert za svoju porodicu i prijatelje, a nagradu je prihvatila putem video-poziva.

Muzika

Pogledajte prvi spot pop hora "Bilećanka" VIDEO

Prvi spot KIC pop hora za pesmu “Bilećanka” promovisan je danas na konferenciji za medije, a večeras će ga premijerno, na velikom platnu, pogledati i prepuni auditorijum u Velikoj sali KIC-a, na jubilarnom desetom koncertu “Bez dileme antifašizam”.

Muzika četvrtak 29.11. 15:07 Komentara: 3
strana 1 od 25 idi na stranu