Seal posvetio Noletu pesmu “Kiss From a Rose” (VIDEO)

Poznati pevač Seal je na nastupu u Marbeli u Španiji posvetio svoju pesmu “Kiss From a Rose” Novaku Đokoviću koji je bio u publici.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 19.07.2016.

11:24

Seal posvetio Noletu pesmu “Kiss From a Rose” (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

“Znate šta sam čuo? Da je Novak Đoković večeras ovde. Gde si, brate?”, rekao je Seal.
Foto: Novak Ðokoviæ u publici (Foto: YouTube Screenshot)
“Danas sam vežbao u teretani i neko mi je rekao da je Novak Đoković tu i vežba. Otišao sam tamo da ga gledam, znate, ništa bitno, samo najbolji teniser sveta. Ne samo da je udarao lopticu, nego je svaka pogađala unutar linije. Pretpostavljam da to tako biva, kad ste najbolji teniser sveta. Bilo mi je zadovoljstvo da te gledam danas kako igraš. To je nešto što ću ispričati svojoj deci i čast mi je što si ovde na mom nastupu. Hvala ti mnogo! Posvećujem ti ovu pesmu”, rekao je Seal na oduševljenje publike i zasvirao početne tonove pesme “Kiss From a Rose”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: