Nouvelle Vague ponovo u Beogradu

Ženski deo sastava “Nouvelle Vague” ponovo će posetiti Beograd u petak, 2. novembra, kada će se pojaviti kao specijalne gošće na modnoj reviji Jovane Marković, nakon čega će nastupiti u klubu “Krug”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2012.

20:30

Default images

Dve pevačice prošetaće pistom na reviji Markovićke u okviru ovogodišnje, 32. po redu Beogradske nedelje mode. Revija će se održati 2. novembra u Domu omladine sa početkom u 22 sata.

Nakon toga posetioci kluba “Krug” moći če da uživaju u njihovoj muzici, gde nastupaju u okviru specijalne “Fashion Week” žurke.

Dan kasnije na istom mestu nastupiće poznati duo “Silicone Soul” koji će te večeri DJ pult preuzeti od 22 sata. Ulaznice za ovaj nastup dostupne su na prodajnim mestima Gigstixa (www.gigstix.com), Eventima ( www.eventim.rs), u Bilet servisu na Trgu republike 5 i na blagajni Doma omladine Beograda. Pretprodajna cena je 750 dinara, a na ulazu će biti 1000 dinara.

Osim toga, u "Krugu" će u četvrtak, 1. novembra od 21 sat, poznati fotograf Miša Obradović predstaviti ekskluzivnu izložbu fotografija pod nazivom “Male Shadow”, u okviru ovogodišnje nedelje mode. Iste večeri od 23h na binu kluba Krug će izaći Sergej Trifunović i njegov bend “Užička republika”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: