Jezdić o liku iz filma "Poslednji strelac": "Osuđen na život i emocionalnu razmenu sa psom"

Novi srpski film, akcioni triler "Poslednji strelac" stiže u bioskope u Srbiji 14. marta.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.03.2024.

18:51

Jezdić o liku iz filma
Antonio Ahel/ATAImages

Glavnu ulogu igra jedan od najboljih srpskih glumaca Nenad Jezdić. On je istakao i šta mu je bilo najinspirativnije kada je ova uloga u pitanju.

"Ja sam suštinsku, emocionalnu inspiraciju i empatiju našao u tome što ovaj karakter opet nekako svodi svoj životni račun. Ovaj karakter je ostao sam. On je osuđen na život i na jednu emocionalnu razmenu sa psom, verovali ili ne, i sa ponekim čovekom", rekao je Jezdić, koji je pohvalio glumačku ekipu.

"Meni je bilo najinspirativnije da čovek svoju najizrazitiju emociju uspostavlja sa psom i sa spomenikom svoje tragično preminule žene. I to je ono gde sam ja našao najveći prostor i radost rada na ovom projektu", naveo je Jezdić.

Uzbudljiv akcioni triler "Poslednji strelac" donosi neviđenu napetost, dramatiku i akciju, upakovane u nezaboravnu priču koja će vas držati prikovane za sedište tokom celog filma. U režiji izuzetnog Darka Nikolića, ovaj filmski dragulj stiže u bioskope širom Srbije 14. marta, u distribuciji Blitz filma.

Glavnu ulogu igra Jezdić kao inspektor Kuruzović. Priča prati njegovu dramatičnu borbu sa prošlošću nakon gubitka voljene supruge, a sve se komplikuje povratkom dugogodišnjeg neprijatelja, kriminalca Atanasija, koga tumači Miodrag Krstović. Ali ovo je samo početak avanture koju predvodi g. Baltazarević, koga sjajno interpretira Miloš Timotijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

22 h

Podeli: