Nastavak jednog od najgledanijih Netfliks filmova svih vremena stiže u junu VIDEO

Kris Hemsvort se vraća kao Tajler Rak 16. juna. Extraction 2, nastavak jednog od najgledanijih filmova na ovoj platformi, stiže na Netfliks.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

11:48

Nastavak jednog od najgledanijih Netfliks filmova svih vremena stiže u junu VIDEO
Foto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

I dok čekamo novi film, reditelj Sem Hargrejv je nagovestio da je treći nastavak već u pripremi.

"Ako fanovi dobro prihvate Extraction 2, Tajler Rejk će se vratiti na još jednu misiju sa visokim ulozima. U pripremi je priča za treći film", naveo je on. U međuvremenu, Hemsvort je nedavno rekao da je primoran da uzme malo slobodnog vremena kako bi uživao u svojoj deci dok su još mala.

"Ne idem u penziju, ali ću biti jasniji u pogledu projekata koje potpisujem“, otkrio je za Vanity Fair.

U prvom filmu, Tajler Rejk je poslat u Bangladeš da spase kidnapovanog sina narko-bosa, ali se misija prekaljenog ubice pretvara u dramatičnu borbu za njegov život. Prvi film ima 231,4 miliona sati gledanja. U nastavku, nakon povratka sa ivice smrti, Tajler Rejk kreće u novu opasnu misiju: da spase zatočenu porodicu nemilosrdnog gangstera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: