Ovo su uloge koje bi svi želeli da zaborave – i mi i glumci koji su ih prihvatili

Neki su svoje najgore role odradili na početku karijere, kada je realno teško birati, a još teže ispravno proceniti. Drugi su pogrešili kasnije, kao uspešni glumci. Čudni su putevi glumački koji vode do loših uloga od kojih ih je kasnije sramota, a svima sa ove liste se upravo to desilo.

Izvor: idesh.ne
Podeli
Foto: Gettyimages/ Kevin Winter
Foto: Gettyimages/ Kevin Winter

Robert Dauni Džunior – ‘The Singing Detective’ (2003)

Očajan britanski film reditelja Kita Gordona uspeo je da okupi postavu koja se sastojala od RDJ-a, Mela Gibsona, Kejti Holms, a gledaocima je ponudila 110 minuta muzičko-kriminalističke patnje, koju možda i nikad neće zaboraviti. Ne u dobrom smislu. Potpuni fijasko filma najbolje se video na bioskopskim blagajnama, na kojima je uprihodio punih 330.000 dolara i žestoko podbacio. Inače, vaš omiljeni superjunak ovde glumi tipa s kožnom bolesti, koji leži u krevetu, a u njegovoj paranoičnoj glavi priviđaju mu se razne stvari.

Robert de Niro – Dirty Grandpa (2016)

Dobri stari Bob pred kraj karijere dozvolio je nekoliko uloga koje gotovo da graniče s ludilom. Radnja filma vrti se oko napaljenog dedice prigodnog imena Dik, koji želi ponovo da izlazi i provodi se, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi advokat Džejson, kojeg tumači Zak Efron i kojeg očekuje venčanje sa verenicom, za koju deda smatra da nije pravi izbor za njega.

Hali Beri – Catwoman (2004)

U njenom slučaju situacija je ipak posebna jer joj je sramotna uloga u jednom od najgorih filmova svih vremena ujedno i najpoznatija u karijeri. Breme je to kojeg se nije lako rešiti, no slava je valjda barem delimično sanirala duševni bol za, kako je sama rekla, potpuno smeće od filma koje su joj uvalili.

Džejmi Foks – Booty Call (1997)

Ako vam kažemo da je jedino što se u ovoj priglupoj romantičnoj komediji događa to da mladi Foks 80 minuta traži kondome verovatno nam nećete verovati. A trebalo bi. Prevod naslova je bio fantastičan kao i sam film. Zov puti.

Ema Stoun – Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Shvatamo, svi moraju negde početi, a Ema je doslovno počela kao duh bivše srednjoškolske devojke Metjua Makonahija.

strana 1 od 25 idi na stranu