Stalone probudio nadu fanova: Radi se na nastavku "Razbijača" VIDEO

Godine 1993. snimljen je akcioni SF "Razbijač" (Demolition Man), koji je tokom godina postao neka vrsta kultnog ostvarenja.

Kultura

Izvor: B92, Titlovi.rs

Petak, 15.05.2020.

16:14

Default images

Glavne uloge tumačili su Silvester Stalone i Vesli Snajps.

Godina je 2032. Los Anđeles je sada San Anđeles i u njemu je ostvareno ono o čemu su sanjali svi utopisti: to je društvo mira i napretka koje ne poznaje nasilje i siromaštvo.

Feniksa vode na sud, ali on uspeva da pobegne, uz krvavi obračun s policajcima i kreće u osvetnički pohod.

Gradom upravlja miroljubivi gradonačelnik Rajmond Kokto s policijom koja je zaboravila šta je nasilje. Mlada policajka Lenina Haksli shvata da samo zaleđeni Razbijač može zaustaviti Feniksa.

Godine 2020. u vreme pandemije koronavirusa, Silvester Stalone najavio je na svom Instagram nalogu da se konačno snima nastavak ovog filma.

Budžet originalnog filma bio je 57 miliona dolara, a zaradio je tek nepun milion više, što se smatra priličnom propašću za holivudske standarde. Ipak, oreol poštovanja koji je kasnije stekao među fanovima naterao je producente da ozbiljno pristupe ideji o snimanju nastavka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: