Džejk napušta "Dva i po muškarca"

Televizijska kuća CBS, objavila je da Engus T. Džons, poznatiji kao Džejk, neće biti deo stalne postave popularne serije "Dva i p muškarca" od 11. sezone.

Podeli

"Dva i po muškarca" vraćaju se na ekrane TV B92 od 7. maja radnim danima, u terminu od 17.00 i 17.30h po dve epizode vezano.

Engus T. Džons koji ima tek 19 godina proslavio se ulogom Alanovog sina Džejka i u budućnosti će se samo povremeno vraćati u seriju kao gostujući lik, a Džon Krier i Ešton Kučer potpisali su nove jednogodišnje ugovore.

Dva i po muškarca - hit i bez Čarlija

Neimenovani izvori tvrde da njegov odlazak iz serije nije nalik na ispad od prošlog novembra kada je pozvao svoje fanove da ne gledaju seriju prozvavši je smećem, već činjenice da on želi da se bavi muzikom.

"Oni su dali sve od sebe da ga zadrže, ali on je jednostavno gotov sa tim", izjavio je neimenovani izvor i dodao da mladića zanima "muzika u stilu Skrileksa".

Film/TV

"Anplagd" pobednik BELDOCS-a

Pred punom salom DOB-a završen je 6. Međunarodni festival dokumentarnog filma BELDOCS. Nakon projekcije "Zemlje trubača", čiji je scenarista Adam Pogof bio gost Festivala, dodeljene su nagrade naboljim filmovima.

Film/TV utorak 30.04. 22:01 Komentara: 4

Zašto Soderberg napušta film?

Američki reditelj Stiven Soderberg već neko vreme najavljuje da više ne želi da radi na filmu, a gostujući na Međunarodnom filmskom festivalu u San Francisku, 50-godišnji američki reditelj je objasnio zbog čega je odlučio da prekine karijeru.

Film/TV utorak 30.04. 21:02 Komentara: 13

"Drugi susret" mogući kandidat za Oskara

Dokumentarni film "Drugi susret" koji govori o sudbini dvojice vojnika - raketaša Vojske SR Jugoslavije i američkog pilota tokom rata 1999. godine, izabran je za "Kvod sinema" Oskar paket i imaće svoje biskopsko prikazivanje u Njujorku i Los Anđelesu tokom maja.

Film/TV utorak 30.04. 09:16 Komentara: 17
strana 1 od 59 idi na stranu