Kultura

Nedelja, 08.01.2023.

09:05

50 Cent radi na filmu o Eminemu: "Čoveče, biće ludo"

Reper 50 Cent podelio je vest da radi na adaptaciji filma "8 Mile", koji se delom smatra i autobiografskim filmom njegovog kolege Eminema.

Izvor: klix.ba

50 Cent radi na filmu o Eminemu:
Foto: Profimedia

Kako saznajemo iz intervjua, koji je dao za strane medije, reper 50 Cent radi na adaptaciji filma "8 Mile" iz 2002 godine i planira da ga radi u saradnji s Eminemom. Ovu informaciju podelio je i na svom Instagram profilu, objasnivši pratiocima da se ne šali.

"Da, a vi ste mislili da se zezam, a tako sam ozbiljan. Čoveče, ovo će biti ludo" napisao je u svojoj objavi. "Biće veliko. Nemam ništa. Udaram stotinu, udaram stotinu", nastavio je misleći na seriju "Power" koju je režirao, koja je delom inspirisana i njegovim burnim životom.

Ovaj četerdestsedmogodišnji reper navodi kako smatra da je film "8 Mile" klasik i da želi mlađim generacijama da približi i prikaže Eminemov život i ostavštinu.

Ova dva repera već su zajedno sarađivali na nekim televizijskim i filmskim projektima koje je pokrenuo 50 Cent, ali još uvek nije zvanično potvrđeno hoće li se Eminem pojaviti u scenama nove serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: