"Backstreet Boys" ili "NSYNC"? Više nema dileme

Ako su se ljubitelji boj bendova kasnih devedesetih i ranih dvehiljaditih nekada dvoumili da li pripadaju taboru "Bekstrit bojsa" ili benda "Ensink", od ove godine neće imati dilemu jer je u Los Anđelesu objavljeno veliko pomirenje.

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2021.

08:16

Foto: Profimedia

Naime, članovi "Bekstrit bojsa", Ej Džej Meklin i Nik Karter, udružili su se sa Džoijem Fatonom i Lensom Basom iz "Ensinka" kako bi napravili super boj bend "Bek-Sink".

"Baš je zanimljivo da nas četvorica radimo zajedno, nešto što do sada niste videli", rekao je Fatone za Varajeti.

"Fanovi BSB-a su veoma lojalni, pa idemo! Razumemo - nekim ljudima se sviđao jedan ili drugi bend u to vreme, ali sada je u redu da im se sviđa i jedno i drugo", izjavio je Karter i dodao: "Bolje ikad nego nikad, zar ne?"
"Bek-Sink" je debitovao 18. juna u Los Anđelesu nastupivši na događaju nazvanom "Bingo ispod zvezda" u okviru Prajda.

"Ovo nam je bio prvi nastup, nadam se prvi od mnogih, kao Bek-Sink", kaže Meklin u video-snimku na Tik-toku objavljenom u subotu uveče.

"Želim da se zahvalim svom bratu Niku Karteru i mojoj dvojici usvojene braće, Džoiju Fatoneu i Lensu Basu".

Nova grupa je izvela "Ensinkov" hit "Bye Bye Bye" i hit "Bekstrit bojsa" - I Want It That Way, sa autentičnom koreografijom. "Nastupali smo. Možda bi trebalo da napravimo supergrupu i turneju i izdamo album", rekao je Karter za Varajeti, a Meklin je dodao da se ova saradnja već dugo spremala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: