Petak, 20.10.2017.

10:11

NS: Radnik pao sa skele, teško povređen

Muškarac srednjih godina koji je radio kao radnik na obnovi fasada zgrada u Podgrađu Petrovardinske tvrđave teško je povređen pada sa skele, piše portal 021.rs.

Izvor: 021.rs

NS: Radnik pao sa skele, teško povređen
Foto: GettyImages

Za 021.rs su u Hitnoj pomoći potvrdili da su muškarca sa višestrukim povredama prebacili u Urgentni centar, a nakon zbrinjavanja prebačen je na dalje lečenje na Kliniku za grudnu hirurgiju Instituta u Sremskoj Kamenici.

U inspekciji rada navode da su izašli na teren i da je obavljen inspekcijski nadzor. Nadležni u inspekciji za 021.rs kažu da za sada, zbog istrage koja je u toku, ne mogu da iznose informacije o tome da li je radnik bio prijavljen, imao zaštitnu opremu i da li su poštovane sve odredbe o zaštiti na radu, ali da se sve to ispituje.

Za sada zvaničnih informacija o ovom incidentu nema iz policije i Zavoda za zaštitu spomenika kulture Novog Sada, koji u ime Grada obavlja obnovu fasada u Podgrađu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: