Ponedeljak, 29.05.2017.

13:54

Vazura danas na saslušanju u tužilaštvu

Generalni direktor Patizana Miloš Vazura danas će biti saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu, zbog nelegalnog pištolja koji je pronađen u njegovom vozilu.

Izvor: Tanjug

Vazura danas na saslušanju u tužilaštvu
Starsport

To je Tanjugu potvrdila portparol tužilaštva Milica Ljubičić.

Vazura će biti priveden iz policije na Voždovcu gde je sinoć zadržan po nalogu tužioca. U toku je veštačenje pomenutog pištolja i prikupljanje drugih dokaza, nakon čega će se znati svi detalji ovog slučaja.

Vazura je uhapšen u nedelju uveče kada je policija prilikom rutinske kontrole u njegovom automobilu pronašla pištolj bez dozvole.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti o daljem toku postupka, kao i da li će generalnog direktora FK Partizan pustiti da se brani sa slobode ili će tražiti pritvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: