Četvrtak, 30.03.2017.

21:29

Merkelova se na Malti sastala sa Gruevskim?

Lider najuticajnije vladajuće VMRO-DPMNE Nikola Gruevski sastao se u Valeti sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, preneo albanski portal Lajm.

Izvor: Tanjug

Merkelova se na Malti sastala sa Gruevskim?
Foto: GettyImages

Pozivajući se na nepotvrđene informacije, Lajm prenosi da su se Gruevski i Merkelova sastali na marginama kongresa Evropske narodne partije na Malti.

Prema informacijama iz izvora bliskih VMRO i albanske partije DUI, razgovoru je prisustvovao i predsednik Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta i potpredsednik EPP, Dejvid Mekalister, prenosi Gazeta Vesti.

Inače, na sastanku Odbora za spoljne poslove u nemačkom Bundestagu, većina članova Merkelove CDU je bilo uzdržano u pogledu politike VMRO-DPMNE i Gruevskog, dok je zamenik nemačkih socijaldemokrata ocenio nedopustivim mešanje stranih zemalja u unutrašnja pitanja Makedonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: