Subota, 24.06.2023.

20:53

Majka dečaka ubice iz "Ribnikara" pokušala da napusti Srbiju

Miljana K., majka dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", zaustavljena je danas kada je pokušala da sa ćerkom napusti Srbiju, prenose mediji.

Izvor: Blic

Majka dečaka ubice iz
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ/bs

Miljana K. je pokušala da ode iz zemlje preko graničnog prelaza Prohor Pčinjski, ali je policija zadržala.

Podsetimo, protiv Miljane K., majke maloletnog dečaka ubice koji je ubio devet svojih vršnjaka i čuvara škole "Vladimir Ribnikar" krajem prošlog meseca pokrenuta je istraga zbog sumnje da je zanemarila i zlostavljala dečaka ubicu pre zločina. Ukoliko se dokaže da je izvršila ovo krivično delo, njoj preti kazna zatvora do tri godine.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu 23. maja saopštilo je da je policiji naloženo da prikupi obaveštenja vezano za majku dečaka ubice.

Takođe, Gradskom centru za socijalni rad tada je naloženo da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice dečaka ubice i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.

Ukoliko se dokaže da je majka zanemarivala svoje dužnosti kao roditelja, vaspitavanja deteta njoj će biti zaprećena kazna zatvora do 3 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: