Aktuelno 13

11.05.2024.

11:45

Cela bivša Jugoslavija podržava Teya Doru: "Nek nas bar muzika spaja"

Na društvenim mrežama sa svih teritorija bivše Jugoslavije pristiže podrška srpskoj predstavnici na Evroviziji - Teya Dori.

Izvor: B92.net

Cela bivša Jugoslavija podržava Teya Doru: "Nek nas bar muzika spaja"
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

U komentarima ispod videa njenog nastupa na zvaničnom kanalu Evrovizije mogu se videti brojni pozitivni komentari iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije.

"Bože prekrasna pjesma sretno iz Hrvatske!", "12 bodova iz hrvatske, koji glas i koja emocija", "Glasala sam za srbiju i opet cu jer ovo je prekrasnooo. Pozdrav iz Zabgreba", "Gledam komentare Hrvata ispod Ramonde i Srba ispod Lasagne i srce mi je puno! Nek nas bar muzika spaja kad već politika radi suprotno. Braća skupa u finale", glase neki od komentara podrške iz Hrvatske.

U pozitivnim komentarima pridružila se i Bosna i Hercegovina.: "Komšije održale lekciju Evropi večeras. Pozdrav iz Bosne", "12 points from Bosnia".

"Ja sam Slovenac ali navijat cu za Srbiju. Kako peva Teya, to je neverovatno. Najezena mi koza vec 2 sata", "Ajmo SRBIJA, podržavaju vas i SLOVENCI!", neke su od poruka podrške iz Slovenije.

"Do pobjede!!!! pozdrav iz Crne Gore", "Ova devojka je vrhunski talenat. pozdrav iz Makedonije", poručuju Crnogorci i Makedonci.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: