Projektil pao na put pun automobila: Digao se crni dim VIDEO

Kijev je svakodnevno na udaru raketa i dronova.

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2023.

12:03

Projektil pao na put pun automobila: Digao se crni dim VIDEO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Ukrajina se svakodnevno hvali da obara većinu raketa koje su ispalili Rusi, a broj oborenih raketa se povećao otkako su američki Patrioti stigli u ukrajinsku prestonicu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pada ruske rakete na veoma prometnu saobraćajnicu u Kijevu. Jasno se vidi kako projektil pada, ali nije eksplodirao.

Ova činjenica je verovatno spasila mnoge živote jer se sa snimka jasno vidi da je put bio krcat automobilima. Reč je o raketi kojom je gađan Kijev, kako piše Nekta, pre dva dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: