Orlić: "Narod je video sve i jedini je bio uz nas; Pobediće Srbija"

Beograd -- Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić poručio je narod uvek bio uz Srpsku naprednu stranku.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ nr
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ nr

"Svi mi u Srpskoj naprednoj stranci svesni smo činjenice: da predsednik Aleksandar Vučić i naša stranka u svojoj isturenoj poziciji na braniku Otadžbine, toj poslednjoj liniji odbrane jedine države koje imamo i našeg naroda kom predano služimo, kao i uvek, stoje - potpuno sami. To nam je jasno odavno, a skupštinska sednica na temu Kosova i Metohije učinila je da bude samo još jasnije. Narod je video sve. I jedini je bio uz nas", naveo je Orlić u saopštenju.

Orlić tvrdi da narod Srbije najbolje zna kome treba da veruje.

"Upravo taj narod najbolje zna - kojim putem želimo da nam Srbija ide dalje. Da li možda putem trulih kompromisa, kukavičkog i račundžijskog "koalicionog" kalkulisanja, po pravilu - nezasluženog deljenja zasluga i ostvarenih rezultata, ali nikada i tereta koji ostaje večito rezervisan samo za jedna leđa. Ili ćemo, ipak, putem slobodne, snažne i nezavisne Srbije, zemlje koja oko svoje budućnosti i prava na život ne trguje i ne pogađa se ni sa kim - putem kojim vode samo hrabrost, iskrenost i poštenje. Baš tu, i baš takvu, odluku donosi isključivo - naš narod. I on će znati da odluči ispravno", dodao je on.

Kako je naveo, pristojna Srbija je u Vučiću prepoznala lidera.

"Pristojna i odgovorna, ubedljiva većina ljudi u Srbiji, koja je u predsedniku Aleksandru Vučiću prepoznala svog lidera na putu odbrane slobodne Srbije. I koja zna da u borbi koju vodimo, uprkos svima i uprkos svemu, za nas u obzir dolazi samo jedan ishod. Rečima našeg predsednika: pobediće Srbija", zaključio je Orlić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 78 idi na stranu