Mediji: Procurio dokument, poginuli ambasador Antić bio prijavljen za nedozvoljene polne radnje nad ćerkicom

Mediji pišu da je nepunih mesec dana pre no što je poginuo u Portugalu protiv Olivera Antića, ambasadora Srbije u Portugalu, podneta privatna krivična prijava.

Izvor: B92, Blic

Utorak, 22.02.2022.

08:45

Mediji: Procurio dokument, poginuli ambasador Antić bio prijavljen za nedozvoljene polne radnje nad ćerkicom
Tanjug/Sava Radovanoviæ

Podsetimo, Antić je poginuo kada je pao s litice zvane Usta pakla. Ali, kako sada piše "Blic", protiv njega je podneta privatna krivična prijava u kojoj se tvrdi da je navodio na seks svoju ćerkicu koja je u tom trenutku imala 9 godina.

Privatnu krivičnu prijavu je 27. januara podnela majka devojčice. Prva strana tog dokumenta, sa punim imenom i prezimenom devojčice, sinoć je objavljena i deljena na društvenim mrežama.

B92.net apeluje na sve korisnike društvenih mreža da ne dele taj dokument ako se na njemu vidi puno ime i prezime maloletnice.

Inače, "Blic" navodi i da im je sinoć nezvanično potvrđeno da je objavljena prva strana privatne krivične prijave u potpunosti autentična. U prijavi se Antić tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Takođe, Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", na svom nalogu na Tviteru je napisao da se pred Prvim sudom u Beogradu vodi postupak za oduzimanja starateljstva Antiću, kao i da je Fondaciji ta vest potvrđena iz tužilaštva. Antić je poginuo pre četiri dana prilikom pada u more sa litice zvane Usta pakla, koja je poznata turistička atrakcija u blizini Lisabona. Portugalski mediji tvrde da je reč o samoubistvu, a Antićeva porodica da se radi o nesrećnom slučaju.

U privatnoj krivičnoj prijavi koju je majka devojčice podnela protiv Antića on se tereti da je od leta 2020. do 12. avgusta 2021. godine u svojoj kući u Beogradu navodio na seksualne radnje ćerkicu koja je u tom periodu imala devet, odnosno deset godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: