Sreda, 19.01.2022.

14:49

"Nema boljeg kandidata od Vučića"

Ministar odbrane Nebojša Stefanović kaže da u SNS-u ne postoji bolji kandidat za predsednika Srbije od šefa države i lidera te partije Aleksandra Vučića.

Izvor: Beta

Foto: EPA-EFE/Martin Divisek

Odgovarajući na pitanja novinara posle analize stanja, operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije (VS) u 2021. godini, Stefanović je ocenio da navodi opozicije da je glasanje na referendumu o promenama Ustava u oblasti pravosuđa u stvari bilo izjašnjavanje građana o vlasti Aleksandra Vučića, nemaju veze sa istinom.

"I 2017. godine smo slušali različite priče pa je Aleksandar Vučić pobedio u prvom krugu sa 55 odsto glasova onih koji su izašli na predsedničke izbore. Uveren sam da će se tako nešto dogoditi i u aprilu ako se Vučić bude prihvatio kandidature a mislim da ne postoji drugi kandidat koga SNS može da predloži", kazao je Stefanović.

Dodao je da će "svi videti" šta građani misle o Vučiću ako aktuelni predsednik Srbije bude odlučio da se kandiduje za još jedan mandat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: