Lovreković se učlanio u SSP, "Pozvan da očistim stranku od tajkuna"

Novinar i aktivista Tomo Lovreković, široj javnosti poznat po filmu "Meta porodica" o napadima na familiju Vučić, učlanio se u Stranku slobode i pravde.

Izvor: B92, nsuzivo.rs
Podeli

On je u pristupnici naveo da ga je za članstvo preporučila Marinika Tepić, a svoje motive objašnjava ovako:

"Verujem u slobodu i pravdu, a kao član ću hitno tražiti vanrednu skupštinu, kako bi iz naše stranke izbacili tajkune, ološe i izdajnike i vratili je narodu. Nema predaje", istakao je Lovreković, koji ističe kako će već u ponedeljak posetiti stranačke prostorije, gde očekuje da ga Marinika dočeka u tradicionalnoj nošnji, uz so, pogaču i dres Sautemptona kako red nalaže.

"Sloboda i pravda su univerzalne vrednosti, na svim meridijanima, od Luksemburga, preko Mauricijusa, do Madere, doduše ne one u Kaliforniji, već u krugu dvojke. Od stranke ne tražim puno, jedan od bata Gojkovih stanova za početak je ok", kaže Lovreković koji ističe da će predložiti značajne promene u toj partiji.

"Ako uvaže moje ideje, već do izbora nam neće više biti dovoljan kombi, već će nam trebati minibus za sve članstvo koje nije zaposleno u Multikomu. Uostalom, o svemu ću uživo sa lepom Marom u ponedeljak", kaže ovaj novinar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 99 idi na stranu