Kurtiju mediji krivi za lošu epidemiološku situaciju

Aljbin Kurti razgovarao je sa delegacijom Mreže novinskih agencija jugoistočne Evrope o vladinim prioritetima i ulozi medija u izveštavanju o pandemiji.

Izvor: B92

Nedelja, 19.09.2021.

08:45

Kurtiju mediji krivi za lošu epidemiološku situaciju
EPA-EFE/KENZO TRIBOUILLARD / POOL

Govoreći o stanju u kosovskim medijima rekao je da "nije najbolja, ali nije ni loša".

Kurti je je rekao da su mediji doprineli informisanju javnosti o epidemiološkoj situaciji, ali da je bilo i onih medija koji su često objavljivali neproverene informacije i dezinformacije i da su u tome učestvovali opozicioni poslanici, navodi se u saopštenju iz Kabineta premijera.

Kurti je upoznao predstavnike novinskih agencija sa zakonskim radnjama koje je Vlada preduzela u borbi protiv korupcije.

"Srećom, korupcija na Kosovu nije kultura, već uspostavljen sistem u institucijama kojim se bori protiv nje", rekao je Kurti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: