"Predsedniče Vučiću, molim vas pomozite" FOTO/VIDEO

Građani Užica i okoline iskoristili su posetu predsednika Aleksandra Vučića tom gradu da mu se požale na neke lične probleme.

Izvor: B92

Utorak, 17.08.2021.

10:58

Foto: B92.net

Predsednik im je poručio da će učiniti sve što je u njegovoj moći da im pomogne.

Po izlasku iz nove sportske hale, koju je danas otvorio u Užicu, predsednika su dočekali građani, koji su želeli da se fotografišu sa njim, ali i da mu kažu šta ih muči.

Jedan Užičanin zamolio je predsednika da mu pomogne pri zapošljavaju njegove ćerke, koja je, kaže završila državni fakultet, za bezbednost i živi u Novom Sadu. "Neću da vam obećam ništa, ali ćete dobiti poziv iz moje kancelarije, ako možemo nešto da uradimo", rekao je Vučić.
Foto: B92.net
Vučiću se obratila i još jedna žiteljka Užica, kako je rekla, majka sina invalida, zamolivši takođe predsednika da pomogne u zapošljavanju njenog sina.

"Obećali su da ga zaposle, on bi mogao da bude portir u opštini, pošto hramlje, a samohrani je roditelj. Ima ćerku, prima 10.000 dinara, da nije nas, njegovih roditelja, ne bi mogao da živi...", rekla je ona.

Predsednik je i njoj rekao da ne može za sada ništa da joj obeća, ali da će je pozvati iz njegove kancelarije, kako bi se videlo da li mogu da joj pomognu.

Jedna meštanka sela Tripkovo, sa obronaka Zlatibora, ima problem sa putem, pa je uputila kritike na račun predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića. "Problem je u putu, Stamatović neće u 21. veku da uradi 250 metara puta.. a imam nepokretnu majku, niti vode, niti puta", rekla je on.

Vučić je odgovorio da će porazgovarati sa Stamatovićem o tome. "Stamatović je razuman čovek, razgovaraću ja sam njim i pomoći ćemo ako možemo. Završićemo i tih 250 metara. Malo je važnija obilaznica, ali biće i 250 metara", rekao je Vučić.

Sa predsednikom se pozdravio i jedan od vojnika sa Košara, zahvalivši mu, kako je rekao, na sve sto radi sa heroje sa Košara.

"Zajedno smo uspeli da promenimo to, da se ne stidimo svojih junaka, već da se njima ponosimo. Nikada više ne sme da se desi da se Srbija stidi svojih vertarana i da ih krije", poručio je Vučić.

Jedan stariji Užičanin, u narodnoj nošnji, prišao je da pozdravi predsednika i ispratio ga rečima: "Najbolji ste, boljeg nema, iskreno to mislim. Alal vam vera".
Foto: B92.net
Prilikom otvaranja nove sportske dvorane u Užicu, Vučić je rekao da će deci iz tog grada nova sportska dvorana u veoma značiti za taj grad, poručivši i mladim užičkim sportistima da uživaju u sportu, da nauče da pobeđuju, ali i da gube.
Foto: SNS
Tokom posete, Vučiću je prišla jedna meštanka i odlučila da mu uruči poklon. Naime, u pitanju je baka Dobrila, a predsedniku Srbije poklonila je ćilim koji mu je poklonila.
Foto: SNS
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Užice, Bajinu Baštu i Mokru Goru.

Vučić je otvorio novu Sportsku halu Krčagovo i posetio Zdravstveni centar Užice.

Veliki broj građana dočekao je Vučića u Užicu ispred sportske hale, mnogi od njih želeli da se fotografišu sa njim, ali i da mu kažu šta ih muči.

Tokom posete opštini Bajina Bašta, Vučić je posetio domaćinstvo Ljube Blagojevića i razgovarao sa meštanima, a nakon toga obišao kompaniju Rolomatik d.o.o.
Foto: SNS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: