Optužnica protiv vlasnice salona lepote

Protiv vlasnica jednog salona lepote u Beogradu O. M. podneta je danas optužnica, jer je grupa građana podnela tužbu protiv nje.

Izvor: Blic
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/kuzmafoto
Ilustracija: Depositphotos/kuzmafoto

Vlasnik salona u kome je radila nadrilekarka: "Nije se branila, samo je otišla"

Kako javljaju mediji, Ona je uhapšena u martu, a građani su se optužili da ih je unakazila tretmanom lica.

"Dana 28.07.2021. godine Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv O. M. i J. T. zbog izvršenja krivičnog dela Teško delo protiv zdravlja ljudi u saizvršilaštvu iz čl. 259 st. 1 u vezi čl. 254 st. 1 u vezi čl. 33 KZ", navodi se u saopštenju Tužilaštva.

"Optužnim predlogom O. M. i J. T. je stavljeno na teret da su krivično delo izvršile u periodu od 01.05.2020. godine do 01.03.2021. godine u neregistrovanom „medicinsko-estetskom centru Tayas” u Beogradu u ul. Drinička br. 8a na taj način što su neovlašćenom i nepravilnom upotrebnom sredstva 'plazma pen' prouzrokovale trajna oštećenja na tretiranim delovima lica oštećenih u vidu dubokih opekotina drugog B i trećeg stepena, uz istovremeno nedopuštenu primenu injekcione lokalne anestezije 'lidokain – hlorida' koja je predstavljala rizik po život oštećenih u slučaju alergijske reakcije usled nepostojanja antišok terapije i edukacije okrivljenih, kao i same primene uređaja 'plazma-pen' zbog korišćenja struje", navodi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 136 idi na stranu