Čačak: Mlađi muškarac napada prolaznice

Već nekoliko dana Čačanke žive u strahu, jer kako tvrde, u naselju Suva Morava pored brane, mlađi muškarac napada prolaznice.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: Rina
Foto: Rina

Prema nezvaničnim informacijama, do sada je pratio, a potom prilazio ženama, a nakon toga bežao preko mosta na Zapadnoj Moravi.

"Napadi se ne događaju samo u večernjim satima, čula sam da je oko devet sati ujutru takođe prišao jednoj devojci, počeo da je spopada i da se skida. Ovaj kraj je najpoznatije šetalište u gradu, ali ima i dosta zabačenih delova, mnogo devojaka i devojčica upravo tuda prolazi. Sada nas je sve uhvatila panika, jer strah nas je usuditi se proći tom trasom kuda inače idemo u šetnju mesecima", rekla je jedna Čačanka.

Devojke i žene koje su imale ovo neprijatno iskustvo opisale su izgled napadača, a nakon prikupljenih dokaza najverovatnije će nadležnim organima biti podneta krivična prijava.

"Živim u zgradama na obližnjem keju, a nakon bedema pešačka staza dalje prolazi kroz šumarke i vodi ka Parmencu. Osvetljenja nema i neretko se tu mogu videti muškarci koji se nedolično ponašaju, skidaju goli i tako izlaze pred prolaznike. Do sada oni konkretno nisu nikog napadali, ali i ta situacija je zaista poprilično neprijatna i može da ostavi traume, naročito ako su u pitanju mlađe devojčice koje su rešile tuda da se prošetaju ili da treniraju", kaže Čačanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 135 idi na stranu