Novine: "Pobuna"; "Poslanici duguju za dnevnice 4,5 miliona"

Dnevne novine u izdanju u izdanju od petka, 26. marta pišu o slučaju optužbe protiv glumca Branislava Lečića, kao i o drugim društvenim temama.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2021.

22:00

Novine:

"Politika" piše o nastavku međustranačkog dijaloga u Srbiji pod naslovom "Šta ako evroposlanici zakasne na dijalog", a donosi i listu plaćenih poslova u Srbiji "Programeri po zaradama u vrhu - piloti skinuti s trona".

"Blic" piše o mogućim povlasticama za vakcinisane "Vakcinisani mogu u kafiće, u bioskope, na utakmice...", dok o Veljku Belivuku piše "Kako je Veljina grupa mamila svoje žrtve".

"Večernje novosti" pišu o Skupštini Srbije "Poslanici duguju za dnevnice 4,5 miliona", dok o reakciji SPC na propis o istopolnim zajednicama pišu "Zakon protiv jevanđelja, temelja i duha naroda".

"Kurir" naslovnu stranu posvećuje slučaju optužbi protiv glumca Branislava Lečića pod naslovom "Pobuna".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: