Proglašena vanredna situacija: Vojska stigla u Crnu Travu; Haos i na Kopaoniku: Obustavljen sav saobraćaj

Zbog jakog nevremena i olujnog vetra, koji stvara nanose kod hotela Putnik u Brzeću, na Kopaoniku je obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila.

Izvor: B92

Sreda, 24.03.2021.

07:40

Proglašena vanredna situacija: Vojska stigla u Crnu Travu; Haos i na Kopaoniku: Obustavljen sav saobraćaj
Screenshot TV Prva/Ilustracija

JP "Putevi Srbije" saopštava jutros da će javnost biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu.

teška situacija je i u opštini Crna Trava, odakle je zatražena pomoć Vojske Srbije, zbog velikih nanosa snega zbog kojih su putevi ka svim okolnim selima zavejani.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović stigao je jutros oko devet sati u tu opštinu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu odbrane.

Ova opština jutros je zbog teške situacije proglasila vanrednu situaciju. Pripadnici Vojske uskoro će početi sa čišćenjem puteva, uz pomoć mehanizacije koja je dopremljena vučnim vozom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: