Evakuacija VIDEO

Zbog navodne pretnje vatrenim oružjem, policija je naložila evakuacija svih prisutnih na aerodromu u Frankfurtu.

Izvor: B92

Subota, 16.01.2021.

19:37

Evakuacija VIDEO
EPA/CLEMENS BILAN

Nekoliko sektora aerodroma zatvoreno je zbog akcije policije koja je zamolila građane da ne dele snimke ovog događaja po društvenim mrežama.

Na jednom video snimku vidi se policajac kako upire pištolj u osobu na zemlji.

Nije jasno šta je dovelo do haosa na aerodromu. Prema navodima jednog nemačkog novinara, dve osobe koje su ostavile kofer bez nadzora su zadržane u pritvoru.

Kao posledica ovih dešavanja moglo bi da dođe do odlaganja nekih letova. Putnicima je rečeno da unapred provere status leta pre dolaska. U međuvremenu se oglasila frankfurtska policija koja je izvestila o okončanju akcije na aerodromu. Policija je ispitala sumnjivi, napušteni prtljag za koji se ispostavilo da je bezopasan.

Kako prenose lokalni mediji, dve osobe koje se dovode u vezu sa tim prtljagom su uhapšene dok je potera za trećom u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: