Održano drugo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u drugom izvlačenju u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020.

Izvor: RTS
Podeli
Ilustracija: Depositphotos, gunnar3000
Ilustracija: Depositphotos, gunnar3000

Vlada uz podršku NALED-a, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Ljiljana Nikolić sa Uba.

Sreće dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 3.878.671 pristiglim kovertom, izvukla je reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Igor Kukolj iz Novog Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Šćepanović iz Novog Beograda i Javorka Popović iz Vranja.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Predsednica Komisije je Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, koja je takođe pratila izvlačenje, Tatjana Matić istakla je da je igra jako važna, pogotovo za promovisanje fiskalne discipline.

Ovako se građanima pokazuje da su samo na dobitku kada kupuju kod registrovanih trgovaca, poručila je Matićeva.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga – prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020, i drugi početkom 2021. godine.

strana 1 od 213 idi na stranu