"To je poznati Dodikov stil, bude tvrd na početku, a onda..."

Predsednik SDA Bakir Izetbegović reako je da će se na sastanku sa liderima SNSD-a i HDZ-a, razgovarati o budžetu BiH, imenovanjima i drugim stvarima.

Izvor: B92, klix.ba

Subota, 04.07.2020.

20:12

Foto: Depositohotos/Ale_Mi

Bakir Izetbegović kaže da ne traži ništa posebno novo, već samo da se ispoštuje Ustav i da se odredi šta je bošnjačka kvota, koja hrvatska i koja srpska.

"Ne mislim da ćemo praviti neke bitnije pomake, ali ne možemo raditi samo ono za šta je zainteresovana srpska strana", kazao je Izetbegović, prenosi sarajevski portal Klix

.

Izrazio je nadu da će u utorak biti postignut dogovor, a upitan da prokomentariše uslovljavanja srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika, Izetbegović je kazao da Dodik zna da smekša.

"To je poznati Dodikov stil. Bude tvrd na početku, pa smekša i dogovori se. Ja ga razumijem, ali će i on razumjeti nas kao i gospodin Čović. Neće biti ničega ako se ne dogovori sve", poručio je Izetbegović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: