Boris Džonson napustio bolnicu, nakon toga objavio poruku VIDEO

Britanski premijer Boris Džonson napustio je bolnicu u kojoj je boravio proteklih sedam dana zbog koronavirusa, prenosi "Gardijan".

Izvor: B92

Nedelja, 12.04.2020.

14:41

Boris Džonson napustio bolnicu, nakon toga objavio poruku VIDEO
Foto: GettyImages/ WPA Pool

Navodi se da će lečenje nastaviti u Čekersu, svojoj rezidenciji na selu, a po savetu lekara Džonson se neće odmah vratiti na posao.

Zahvalio se lekarima u londonskoj bolnici Sent Tomas koji su se brinuli o njemu.

Britanski premijer Boris Džonson rekao je danas nakon što je otpušten iz bolnice da duguje neizmernu zahvalnost lekarima koji su ga lečili od korona virusa i dodao da su "stvari mogle da krenu drugim putem".

On je u video-poruci na Tviteru zahvalio svima u bolnici Sent Tomas gde je bio nedelju dana između ostalog i na intenzivnoj nezi, kao i službi javnog zdravlja što su mu "spasili život".

Zahvalio je i svima u Britaniji što prate preporuke o socijalnom distanciranju, prenosi BBC.

"Napori miliona građana širom zemlje da ostanu kod kuće vrede. Zajedno ćemo prevazići ovaj izazov kao što smo prevazilazili mnoge druge u prošlosti", rekao je Džonson.

Podsetimo, Džonson je prošle nedelje odveden u bolnicu naon što su se pojavili simptomi koronavirusa - suvi kašalja i visoka temperatura.

U ponedeljak uveče prebačen je na intezivnu negu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: