"Želim da upozorim roditelje iz Užica i Požege..." VIDEO

Igor Jurić tvrdi da je vrlo moguće da će muškarac, osuđen za silovanje maloletne osobe, koji je nakon 14 godina pušten na slobodu, ponovo učiniti isto delo.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 05.02.2020.

09:54

Screenshot/TV Prva

"M. Č. koji je 2006. godine silovao maloletno lice ponovo je na slobodi. Ono što smo dobili kao poverljivu informaciju jeste da se radi o vrlo agresivnoj osobi, sa niskim pragom tolerancije i sa izrazito devijantnim seksualnim ponašanjem. Zato želim da upozorim roditelje iz Užica i Požege, jer se on kreće na toj teritoriji, da decu ne puštaju samu u kasnim večernjim satima", izjavio je Jurić, prenosi Rina.

Kako je ocenio osnivač fondacije "Tijana Jurić" , Srbija se suočava sa ozbiljnim problemom pedofilije, ali očekuje brzu i adekvatnu reakciju policije u tim slučajevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: