Odakle Jeličiću predmet kojim se isekao po vratu? VIDEO

U toku suđenja Valjevskoj grupi pred Specijalni sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić posekao je sebi vrat pred svima u sudnici.

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2019.

19:20

Odakle Jeličiću predmet kojim se isekao po vratu? VIDEO
Screenshot/TV Prva

Prvo pitanje koje se nameće je odakle Zoranu Jeličiću predmet kojim se isekao po vratu.

Svi prilikom ulaska u Specijalni sud prolaze kroz metal-detektor, a zatvorenici bi trebalo da budu i pretreseni.

Poznato je da zatvorenici koriste sve što im je dostupno kako bi od bezazlenih predmeta napravili ubojito oružje.

Naoštrena četkica za zube može biti idealno oružje, a tu su i šrafovi koji se skidaju s kreveta i prozora i takođe oštre da budu ubojiti. Nije retkost i da članovi porodice prilikom posete u telesnim šupljinama u zatvor unesu zabranjene stvari. S obzirom na to da je u zatvoru od 2009. godine, Jeličić je imao vremena da sve to nauči.

Jeličić je priznao da je u centru Valjeva sa četiri hica iz pištolja ubio biznismena Željka Đedovića. Interesantno je da je tom prilikom koristio uniformu koju mu je pozajmio policajac koji je takođe uhapšen. Ubijeni Đedović bio je u sukobu sa vođom ove kriminalne grupe Milanom Lazarevićem, zvanim Laza Bombaš. Zoran Jeličić bio je zadužen za najteža krivična dela, dok se ostatak organizovane kriminalne grupe bavio paljevinama, uterivanjem straha i pretnjama vlasnicima objekata, od trafika do preduzeća, koje su više godina reketirali.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: