Pritvor Šapčanki osumnjičenoj za pretnje Vučićevoj deci

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Šapčanki sa inicijalima A.J.A (49) osumnjičenoj da je uputila pretnje deci predsednika Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Nedelja, 28.07.2019.

17:25

Pritvor Šapčanki osumnjičenoj za pretnje Vučićevoj deci
Ilustracija: Depositphotos/Chalabala

Ona je prethodno saslušana u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, zbog sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

U saopštenju suda se precizira da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prema A.J.A. odredio pritvor do 30 dana, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv ovog rešenja osumnjičena i njen branilac imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: