SNS: Aktivisti napadnuti na Vračaru

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopštio je da su njihovi aktivisti na Vračaru bili verbalno napadnuti.

Izvor: B92, Beta

Subota, 23.02.2019.

20:07

SNS: Aktivisti napadnuti na Vračaru

Navedeno je da su bili i “isprovocirani bahatošću i bezobrazlukom siledžija iz Saveza za Srbiju“.

"Dok su aktivisti Srpske napredne stranke mirno razgovarali sa građanima o svim postignutim rezultatima, nasilnici iz SzS govorili su našim aktivistima najpogrdnije reči, unosili im se u lice i pretili, ali mi ne odobravamo ni ishitrenu reakciju našeg aktiviste koji je, isprovociran njihovim bahatim ponašanjem, oborio telefon jednom od aktivista SzS-a", piše u saopštenju.

Kako se navodi, Srpska napredna stranka “najoštrije osuđuje ovakvo osiono i nasilničko ponašanje, i nikada ga neće podržavati, jer se za razliku od njih predsednik Aleksandar Vučić bori za mir i stabilnost u našoj zemlji“.

Narodna stranka objavila je ranije danas na svom sajtu da su predsednika Opštinskog odbora te stranke na Vračaru Andreja Bajeca u centru Beograda napali aktivisti SNS-a dok je građanima delio Sporazum sa narodom.

Aktivisti SNS-a su izbili telefon iz ruku članu Narodne stranke koji je snimao napad i odgurnuli ga, navode iz Narodne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: