Takovska i dalje blokirana, uklanjaju kran, kolaps VIDEO

Drama u Takovskoj ulici u centru Beograda i dalje traje. Počelo je uklanjanje krana koji se nakrivio nakon što su popucale vodovodne cevi.

Izvor: B92, Prva

Utorak, 18.12.2018.

19:33

Takovska i dalje blokirana, uklanjaju kran, kolaps VIDEO
B92

Kran na gradilištu hotela se nakrivio, pa su iz bezbednosnih razloga stanari jedne zgrade evakuisani, a saobraćaj u tom delu Beograda je u potpunoj blokadi.

Kako javlja reporter Prve televizije, kraj drame nije ni na vidiku. Prema rečima gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića, radovi na uklanjanju krana mogu da traju do duboko u noć, možda do jutra, a možda naredna 24 sata

Situacija nije nimalo naivna, zbog toga što se stub tog krana nalazi na trotoaru, a betonski blokovi iznad jedne od najprometnijih ulica u gradu.

Tri glavne ulice su zatvorene, te je nastao pravi saobraćajni kolaps. Ulica 27. marta je otvorena.

Saobraćaj je zaustavljen od Svetogorske ulice, preko Takovske, pa sve do Dalmatinske, a delimično i na potezu od Ulice majora Ilića do Palmotićeve.

Na mesto zbivanja su stigla tri pomoćna vozila koja pomažu demontiranje i osiguranje problematičnog krana, rekao je Radojičić novinarima u Beogradu.

"Došli su radnici koji rade. U idealnim uslovima radovi će trajati do jutra, a ako dodje do nepredvidjenih problema mogu potrajati do sutra po podne. Snabdevanje vode će biti putem cisterne. Trenutno ništa nije do Grada, jer je reč o privatnom gradilištu", naveo je Radojičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: