Vučić i Tači iz Njujorka pravo u Brisel

Vučić i Tači iz Njujorka, gde su govorili na sednici SB UN o KiM, odlaze u Brisel. Ambasador Nemačke Tomas Šib očekuje da će dijalog dobiti novi podsticaj.

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2018.

08:47

Vučić i Tači iz Njujorka pravo u Brisel
Foto: Tanjug/AP

"Obojica (u utorak) idu u Brisel, nadam se da će proces dobiti neku vrstu podsticaja ponovo", rekao je Šib na sastanku Udruženja korporativnih direktora Srbije.

Naime, u Briselu će danas biti održan sastanak regionalnih lidera, koji organizuje šefica evropske diplomatije Federika Mogerini.

Tokom polučasovnog uvodnog govora u kome je akcenat stavio i na potrebu reformi u oblasti vladavine prava i na investicije, Šib je izrazio i očekivanje da se situacija između Beogada i Prišine, koju je ocenio kao tešku, neće pogoršati, odnosno da će proces normalizacije dovesti do dobrih rezultata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: